L’Hospital del Mar s’omple d’Akwabas!

  • by

Metges, metgeses i infermeres de l’Hospital del Mar estan des del primer dia col·laborant amb el projecte de la nostra associació. Des de Ghan abc hem volgut mostrar el nostre agraïment per aquest fet i per la situació que està passant l’hospital en plena pandèmia, hores i hores de feina i estrès i de contacte permanent amb el virus. És per això que la nostra petita Akwaba s’ha vestit d’infermera i ha anat a l’hospital per mostrar tot el nostre agraïment i suport a tot l’equip.

Avui hem fet entrega de 50 Akwabas infermeres que seran distribuïdes i posades en forma d’agulla a la solapa d’aquestes grans professionals a qui tant devem.

Moltes gràcies un cop més a tot l’equip de l’Hospital del Mar i un agraïment molt especial a l’Ana Espinosa que és infermera i no para de cosir nit i dia, tot és gràcies a ella!