A Anointed tenim un hort!

  • by

Des de l’associació vam fer una proposta al professorat de l’escola Anointed Peace Preparatory d’introducció de projectes pràctics durant les hores de pati i extraescolars. Un d’aquests va ser l’estudi de creixement de les plantes i l’hort. Els responsables del projecte van ser inicialment els alumnes de sisè de primària. Vam començar coneixent el clàssic creixement d’una mongeta que va tenir una rebuda excel·lent.

Des de primer fins a sisè l’interès va ser comú. La mongetera creixia molt ràpid i cada dia tota l’escola primària frisava per veure’n l’evolució. 

Els professors, al veure l’interès dels alumnes i els coneixements que n’extreien de l’aprenentatge pràctic, van decidir començar el projecte de l’hort. No només seria una altra font d’aprenentatge del creixement dels vegetals i una gran responsabilitat sinó també una contribució per a la cuina de l’escola amb producte fresc i cuidat pels alumnes.