Entre robots i matalassos! Agraïment a l’escola Nou Patufet de la Vila de Gràcia!

  • by

A l’escola Nou Patufet els alumnes de sisè han fet una col.lecta de diners per comprar un robot per la classe…però a l’hora de comprar-lo han vist que els diners no els arriben. Per tant han de trobar una solució, de seguida han sabut que els volen donar a una ONG…i han triat la nostra associació!! Moltíssimes gràcies a tots!!! Els diners s’han destinat a la compra de matalassos amb mosquiteres per tal d’ajudar a combatre la malària. Però la història no acaba aquí, els infants de Ghana en saber com havia anat tot plegat han fet un robot per a la classe de sisè!!

Així és com acaben de vegades les nostres històries i us ho volíem explicar!! Gràcies infants del Nou Patufet i infants de Koforidua per fer un món més humà i solidari.