Ja podeu comprar els nostres collarets de perles de vidre reciclat!

  • por

A partir d’avui els nostres collarets de perles de vidre reciclat els podreu trobar a la botiga de roba @naftalina_tenda_de_roba al barri de Gràcia. Estan fets a Ghana per les famílies de l’associació i tots els diners recauen en el projecte Famílies de Koforidua. Moltes gràcies, Tuni Torregrossa per col.laborar amb nosaltres en aquesta meravellosa botiga!!

akwaba noupatufet

AGRADECIMIENTO AL COLEGIO NOU PATUFET Y FAMILIAS

  • por

Estamos muy agradecidas al colegio Nou Patufet, con vuestros niños y niñas vivimos la emoción de compartir la leyenda de Akwa ba que después pudisteis comprar. Destinamos la colecta al proyecto Fuera de los orfanatos privados ayudando al pago de los estudios de Adom para el próximo curso 2021/2022. Muchísimas gracias, familias y colegio Nou Patufet!!

Entre robots y colchones! Agradecimiento al colegio Nou Patufet de la Vila de Gràcia!

  • por

En el colegio Nou Patufet los alumnos de 6º han hecho una colecta de dinero para comprarse un robot...pero en el momento de la compra vieron que el dinero que tenían no daba para tanto. Y...encontraron la solución, darlo a una ONG y...escogieron nuestra asociación! Muchísimas gracias a todos!!! El dinero se ha destinado a la compra de colchones Leer más »Entre robots y colchones! Agradecimiento al colegio Nou Patufet de la Vila de Gràcia!

Agraïment a Teixidores de Gràcia

¡Agradecimiento a la escuela Teixidores de Gràcia y famílias!

  • por

Queremos transmitir todo nuestro agradecimiento a Escola Teixidores de Gràcia. Durante la semana feminista, ya que no pudimos ir a explicar la leyenda y los orígenes de Akwa ba en el colegio a causa de la covid-19, sacamos nuestras diosas de la fertilidad a pie de calle. Hicimos una colecta que destinamos al proyecto Fuera de los orfanatos privados pagando Leer más »¡Agradecimiento a la escuela Teixidores de Gràcia y famílias!

Akwa ba de tela

La llegenda de l’Akwa ba

  • por

Fa molts anys, entre els Ashanti de Ghana, la noia més maca del poblat, que es deia Akwa perquè havia nascut en dimecres, no parava de plorar. La gent no la comprenia, era la més bonica, casada amb el noi més maco i tenia tot l’or que volia. Però per a l’Akwa la bellesa i la riquesa no era el més important, el que realment ella volia era tenir una… Leer más »La llegenda de l’Akwa ba

¡Ya ha empezado la construcción del taller escuela !

  • por

Res millor que unes imatges per veure com ha començat la construcció del taller escola! Hi tenim tota la nostra il.lusió posada ja que això proporcionarà a les nostres famílies la seva autonomia cap a una vida digna. Els nostres infants també hi han volgut participar!

Los colegios ya tienen los kits de higiene para la Covid-19

  • por

El 18 de gener del 2021 i després de nou mesos de confinament, a Ghana, finalment han quedat reobertes totes les escoles. Ens alegrem d’aquesta bona notícia i altre cop us volem donar les gràcies perquè que hem pogut distribuir un kit d’higiene a cada edifici de les 5 escoles amb les quals col·laborem. Amb aquests kits i les bones recomanacions que reben els nens per part de la direcció… Leer más »Los colegios ya tienen los kits de higiene para la Covid-19

Lanzamiento de la web de la asociació​n

  • por

Hoy día 14 de noviembre de 2020 hemos lanzado la web de la asociación con toda la información sobre nuestra actividad, noticias, recursos y una explicación de cómo puedes ayudarnos a seguir desarrollando nuestra labor solidaria tanto en Ghana como desde Catalunya por los niños ghaneses y sus familias.

Graduació de la Rebecca

¡Rebecca, la chica mayor, acaba de graduarse!

  • por

El 24 d’octubre a l’associació hem tingut un molt bon dia i el volem compartir amb tots  vosaltres. La Rebecca, la noia més gran, acaba de graduar-se! Ja té els estudis de costura i ara entre tots construirem un taller escola perquè hi pugui donar classes i se’n puguin beneficiar també les famílies. A causa de la Covid-19, no hi hem pogut assistir i ens ha sabut molt de greu,… Leer más »¡Rebecca, la chica mayor, acaba de graduarse!

¡En Anointed tenemos un huerto!

  • por

Des de l’associació vam fer una proposta al professorat de l’escola Anointed Peace Preparatory d’introducció de projectes pràctics durant les hores de pati i extraescolars. Un d’aquests va ser l’estudi de creixement de les plantes i l’hort. Els responsables del projecte van ser inicialment els alumnes de sisè de primària. Vam començar coneixent el clàssic creixement d’una mongeta que va tenir una rebuda excel·lent. Des de primer fins a sisè… Leer más »¡En Anointed tenemos un huerto!