akwaba noupatufet

AGRAÏMENT A L’ESCOLA NOU PATUFET I FAMÍLIES

  • por

Estem molt agraïdes al Nou Patufet, amb els vostres infants vam viure l’emoció de compartir la llegenda de l’Akwa ba que després vau poder comprar. La col·lecta la destinarem al projecte Fora dels orfenats privats ajudant al pagament de l’Adom pel proper curs 2021/2022. Moltíssimes gràcies, famílies i escola Nou Patufet!!

Entre robots i matalassos! Agraïment a l’escola Nou Patufet de la Vila de Gràcia!

  • por

A l’escola Nou Patufet els alumnes de sisè han fet una col.lecta de diners per comprar un robot per la classe…però a l’hora de comprar-lo han vist que els diners no els arriben. Per tant han de trobar una solució, de seguida han sabut que els volen donar a una ONG…i han triat la nostra associació!! Moltíssimes gràcies a tots!!! Els diners s’han destinat a la compra de matalassos amb… Leer más »Entre robots i matalassos! Agraïment a l’escola Nou Patufet de la Vila de Gràcia!

Agraïment a Teixidores de Gràcia

¡Agradecimiento a la escuela Teixidores de Gràcia y famílias!

  • por

Volem transmetre tot el nostre agraïment a les famílies i l’escola Teixidores de Gràcia. Durant la setmana feminista, tot i no poder anar a explicar la llegenda i els orígens de l’Akwa ba a l’escola a causa de la covid-19, vam treure les nostres deesses de la fertilitat a peu de carrer. Vam fer una col·lecta que destinarem al projecte Fora dels orfenats privats ajudant al pagament de la baby… Leer más »¡Agradecimiento a la escuela Teixidores de Gràcia y famílias!

Akwa ba de tela

La llegenda de l’Akwa ba

  • por

Fa molts anys, entre els Ashanti de Ghana, la noia més maca del poblat, que es deia Akwa perquè havia nascut en dimecres, no parava de plorar. La gent no la comprenia, era la més bonica, casada amb el noi més maco i tenia tot l’or que volia. Però per a l’Akwa la bellesa i la riquesa no era el més important, el que realment ella volia era tenir una… Leer más »La llegenda de l’Akwa ba

¡Ya ha empezado la construcción del taller escuela !

  • por

Res millor que unes imatges per veure com ha començat la construcció del taller escola! Hi tenim tota la nostra il.lusió posada ja que això proporcionarà a les nostres famílies la seva autonomia cap a una vida digna. Els nostres infants també hi han volgut participar!

Los colegios ya tienen los kits de higiene para la Covid-19

  • por

El 18 de gener del 2021 i després de nou mesos de confinament, a Ghana, finalment han quedat reobertes totes les escoles. Ens alegrem d’aquesta bona notícia i altre cop us volem donar les gràcies perquè que hem pogut distribuir un kit d’higiene a cada edifici de les 5 escoles amb les quals col·laborem. Amb aquests kits i les bones recomanacions que reben els nens per part de la direcció… Leer más »Los colegios ya tienen los kits de higiene para la Covid-19

Lanzamiento de la web de la asociació​n

  • por

Hoy día 14 de noviembre de 2020 hemos lanzado la web de la asociación con toda la información sobre nuestra actividad, noticias, recursos y una explicación de cómo puedes ayudarnos a seguir desarrollando nuestra labor solidaria tanto en Ghana como desde Catalunya por los niños ghaneses y sus familias.

Graduació de la Rebecca

¡Rebecca, la chica mayor, acaba de graduarse!

  • por

El 24 d’octubre a l’associació hem tingut un molt bon dia i el volem compartir amb tots  vosaltres. La Rebecca, la noia més gran, acaba de graduar-se! Ja té els estudis de costura i ara entre tots construirem un taller escola perquè hi pugui donar classes i se’n puguin beneficiar també les famílies. A causa de la Covid-19, no hi hem pogut assistir i ens ha sabut molt de greu,… Leer más »¡Rebecca, la chica mayor, acaba de graduarse!

¡En Anointed tenemos un huerto!

  • por

Des de l’associació vam fer una proposta al professorat de l’escola Anointed Peace Preparatory d’introducció de projectes pràctics durant les hores de pati i extraescolars. Un d’aquests va ser l’estudi de creixement de les plantes i l’hort. Els responsables del projecte van ser inicialment els alumnes de sisè de primària. Vam començar coneixent el clàssic creixement d’una mongeta que va tenir una rebuda excel·lent. Des de primer fins a sisè… Leer más »¡En Anointed tenemos un huerto!

¡Ya tenemos las primeras bolsas para los más pequeños de casa!

  • por

L’associació participa en projectes d’escoles de Catalunya. Cada principi de curs les famílies amb fills de 0 a 5 anys han de buscar bosses on posar els recanvis dels infants. Vam creure interessant poder-vos en oferir unes confeccionades amb teles wax ghaneses i de tres models diferents. Bossa per la roba de recanvi amb interior plastificat Bossa per la roba de recanvi Bosseta per l’esmorzar Si us interessen us podeu… Leer más »¡Ya tenemos las primeras bolsas para los más pequeños de casa!