¡Ya ha empezado la construcción del taller escuela !

  • por

Res millor que unes imatges per veure com ha començat la construcció del taller escola! Hi tenim tota la nostra il.lusió posada ja que això proporcionarà a les nostres famílies la seva autonomia cap a una vida digna. Els nostres infants també hi han volgut participar!

Los colegios ya tienen los kits de higiene para la Covid-19

  • por

El 18 de gener del 2021 i després de nou mesos de confinament, a Ghana, finalment han quedat reobertes totes les escoles. Ens alegrem d’aquesta bona notícia i altre cop us volem donar les gràcies perquè que hem pogut distribuir un kit d’higiene a cada edifici de les 5 escoles amb les quals col·laborem. Amb aquests kits i les bones recomanacions que reben els nens per part de la direcció… Leer más »Los colegios ya tienen los kits de higiene para la Covid-19

Lanzamiento de la web de la asociació​n

  • por

Hoy día 14 de noviembre de 2020 hemos lanzado la web de la asociación con toda la información sobre nuestra actividad, noticias, recursos y una explicación de cómo puedes ayudarnos a seguir desarrollando nuestra labor solidaria tanto en Ghana como desde Catalunya por los niños ghaneses y sus familias.

Graduació de la Rebecca

¡Rebecca, la chica mayor, acaba de graduarse!

  • por

El 24 d’octubre a l’associació hem tingut un molt bon dia i el volem compartir amb tots  vosaltres. La Rebecca, la noia més gran, acaba de graduar-se! Ja té els estudis de costura i ara entre tots construirem un taller escola perquè hi pugui donar classes i se’n puguin beneficiar també les famílies. A causa de la Covid-19, no hi hem pogut assistir i ens ha sabut molt de greu,… Leer más »¡Rebecca, la chica mayor, acaba de graduarse!

¡En Anointed tenemos un huerto!

  • por

Des de l’associació vam fer una proposta al professorat de l’escola Anointed Peace Preparatory d’introducció de projectes pràctics durant les hores de pati i extraescolars. Un d’aquests va ser l’estudi de creixement de les plantes i l’hort. Els responsables del projecte van ser inicialment els alumnes de sisè de primària. Vam començar coneixent el clàssic creixement d’una mongeta que va tenir una rebuda excel·lent. Des de primer fins a sisè… Leer más »¡En Anointed tenemos un huerto!

¡Ya tenemos las primeras bolsas para los más pequeños de casa!

  • por

L’associació participa en projectes d’escoles de Catalunya. Cada principi de curs les famílies amb fills de 0 a 5 anys han de buscar bosses on posar els recanvis dels infants. Vam creure interessant poder-vos en oferir unes confeccionades amb teles wax ghaneses i de tres models diferents. Bossa per la roba de recanvi amb interior plastificat Bossa per la roba de recanvi Bosseta per l’esmorzar Si us interessen us podeu… Leer más »¡Ya tenemos las primeras bolsas para los más pequeños de casa!

¡El Hospital del Mar se llena de Akwabas!

  • por

Metges, metgeses i infermeres de l’Hospital del Mar estan des del primer dia col·laborant amb el projecte de la nostra associació. Des de Ghan abc hem volgut mostrar el nostre agraïment per aquest fet i per la situació que està passant l’hospital en plena pandèmia, hores i hores de feina i estrès i de contacte permanent amb el virus. És per això que la nostra petita Akwaba s’ha vestit d’infermera i… Leer más »¡El Hospital del Mar se llena de Akwabas!