Donaciones

Si nos quieres ayudar a sacar adelante los proyectos que realizamos para los niños y niñas de Ghana, puedes hacerlo de dos maneras:

 • Por transferencia bancaria indicando el proyecto en el cual quieres hacer tu aportación
  • Puedes hacer una transferencia periódica o puntual y deducible de impuestos al número de cuenta de TRIODOS Bank ES86 1491 0001 2530 0012 9985
  • Para transferencias internacionales hace falta indicar el Swift: TRIOESMMXXX
  • En esta opción el dinero irá destinado a los diferentes proyectos que esten en marcha en ese momento. Como somos una asociación pequeña, si quieres, en el concepto de la transferencia, puedes hacer constar el nombre del proyecto en el que quieres colaborar y respetaremos tu elección.
 • A través de la plataforma gofundme haciendo tu donación en las campañas que tenemos activas

Transferencia bancaria

  Rellena el siguiente formulario para tener en cuenta tu solicitud de aportación. ¡Gracias!

  Proyectos en los que puedes colaborar

  Proyecto Fuera de los orfanatos privados

  Si col·labores puntualment en aquest projecte estaràs ajudant a les despeses que ens comporta treure aquest nen de l’orfenat (registre civil, assegurança mèdica i inscripció escola) i si la teva aportació és periòdica estaràs col·laborant en el pagament dels seus estudis. Si ho desitges seràs informat per email d’on han anat exactament els teus diners.

  Proyecto famílias de Koforidua

  Aquest projecte té cura de les famílies dels nostres infants i la seva qualitat de vida. Escoltarem els problemes de les famílies i intentarem arribar a una solució conjunta, la qual cosa implica un treball per a les dues parts. Totes dues parts tindrem uns drets i uns deures, i tota solució comporta un esforç d’ambdues. Col·laborarem en la resolució de problemes concrets de famílies concretes, com per exemple la millora de l’habitatge.

  Si col·labores en aquest projecte estaràs ajudant a alguna de les nostres famílies a solucionar un problema en concret. Si ho desitges seràs informat per mail d’on han anat exactament els teus diners.

  Proyecto AKWA BA

  Si col·labores en aquest projecte estaràs ajudant a comprar material per fer les manualitats a les escoles i/o teles wax per confeccionar les nines al nostre taller escola i conseqüentment estaràs ajudant també a les famílies que treballen al taller escola. Si ho desitges seràs informat per mail d’on han anat exactament els teus diners.

  Proyecto bolsas de recambio

  En el taller escola la Rebecca i familiars dels nostres infants confeccionem bosses de recanvi pels més petits de les escoles catalanes. Aquestes bosses estan fetes amb teles wax i es venen a Catalunya.

  Si col·labores en aquest projecte estaràs ajudant a la Rebecca i a les famílies que hi participen a tenir una vida més digna a partir del seu treball. Si ho desitges seràs informat per mail d’on han anat exactament els teus diners.

  Proyecto Collares de perlas recicladas

  Si col·labores en aquest projecte estaràs ajudant a les famílies que hi participen a tenir una vida més digna a partir del seu treball i a la vegada a mantenir una tradició molt important a Ghana com són les perles de vidre reciclat. També utilitzarem aquests diners perquè els ostres infants ghanesos puguin fer visites a la fàbrica. Si ho desitges seràs informat per mail d’on han anat exactament els teus diners.

  Campañas en gofundme

  Agraïments botigues col·laboradores

  Des de l’associació volem donar les gràcies a totes les botigues que col.laboren assiduament amb nosaltres. I molt especialment volem mencionar a l’Antonello i la Samantha de La Chitarra, a l’Amelia de Perruqueria Alone i a la Silvia i el Peyo de Family Beer

  Ghan abc

  Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya nº G67606574

  Haz un donativo

  Número de cuenta Triodos: ES86 1491 0001 2530 00129985

  Contáctanos

  Email: ghanabc@ghanabc.com Teléfono: +34 626 755 927

  Síguenos