La Rebecca, la noia més gran, acaba de graduar-se!

  • by
Graduació de la Rebecca

El 24 d’octubre a l’associació hem tingut un molt bon dia i el volem compartir amb tots  vosaltres. La Rebecca, la noia més gran, acaba de graduar-se! Ja té els estudis de costura i ara entre tots construirem un taller escola perquè hi pugui donar classes i se’n puguin beneficiar també les famílies.

A causa de la Covid-19, no hi hem pogut assistir i ens ha sabut molt de greu, però ho ha pogut celebrar amb la seva nova família. Després de les pregàries i la benedicció de la Rebecca per part de la seva professora, li han tirat talc per sobre per tal de tenir grandesa, èxit i prosperitat. La cerimònia s’ha acabat amb el consells que rep de les diferents persones.

La Rebecca i els seus convidats ho han pogut celebrar amb un bon àpat!